Nieuws

1 month ago
Markante Apeldoornse bierbrouwer Ton Fisser overleden

Met veel verdriet hebben we vernomen dat onze grote inspirator Ton Fisser is overleden. De Stentor heeft het mooi verwoordt:

De Apeldoornse amateur-bierbrouwers en -wijnmakers zijn hun markante voorman verloren. Afgelopen zaterdag is Ton Fisser op 72-jarige leeftijd overleden.

2 months ago

7 months ago

9 months ago

Vergeet niet je op te geven voor de Puike Proefavond. De brouwer komt zelf een heeft heel wat te vertellen over z'n bieren. Er zijn nog een paar plekken.

9 months ago

Voor onze komende proefavond hebben we onze buurman van de Puik Brouwerij weten te strikken. 9 Maart organiseren we een "Puike Proeverij"! En het mooie is, de brouwer zal zelf zijn bieren ... See more

1 year ago
Foto's uit het bericht van AWA85

16 November hebben we het "Clubbier Van Het Jaar" gekozen. De brouwers kregen de opdracht een "houtgelagerd bier" te brouwen. En er kwam heel wat moois voorbij! In totaal 14 stuks, van blond via ... See more

1 year ago

Kijk nou, onze bieren zijn zelfs bij Hopdonders te koop! Logisch eigenlijk ...

1 year ago
Foto's uit het bericht van AWA85

Vanavond doen we de W in AWA eer aan: we hebben de traditionele Wijnreis Rond De Wereld. 6 Gangen met lekkere gerechten en een bijpassende wijn. Buik vol, hoofd licht!

1 year ago
Foto's uit het bericht van AWA85

AWA On Tour!

Vandaag op bierexcursie naar Haarlem geweest! Op bezoek bij Jopen Beer, een bier-stadswandeling gehad, en een proeverij bij Uiltje Craft Beer Bar - Haarlem.
De smaakpapillen zijn ... See more

« 1 of 3 »